Twee verdachten aangehouden woninginbraak

dinsdag 1 december 2015

Weesp - De politie hield in de nacht van maandag 30 november op dinsdag 1 december twee verdachten aan voor een woninginbraak aan de Buitenveer.

Rond 00.15 kwam een melding van een inbraak in de garage van een woning, waar een auto stond. Uit de auto zijn meerdere goederen weggenomen. Ook was geprobeerd de auto te stelen, maar dat is niet gelukt. Achter de woning bleek ook braakschade zijnen de woning was doorzocht. Het is verder onduidelijk wat er precies is meegenomen.

 

Toen de agenten ter plaatse kwamen zagen ze twee mannen wegrennen over de Amstellandlaan in de richting van de Ingelandenflat. Beide verdachten, een 19-jarige en 20-jarige man uit Weesp, zijn na een korte achtervolging aangehouden. Beide mannen zitten nog vast en de recherche onderzoekt de zaak.

Bent u getuige van een vernieling, inbraak of diefstal? Belt u dan 1-1-2. Want bij dit soort situaties telt iedere seconde. Door te bellen bij heterdaadsituaties wordt de kans groter dat de daders gepakt worden. ‘1-1-2 daar pak je dus ook daders mee!’

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Weesp | 112 alarmeringen Weesp | Goedkoop Tanken in Weesp | Supermarkten in Weesp | Weerbericht Weesp