Recherche zoekt getuigen na liquidatie Kikkenstein

dinsdag 10 mei 2016

Amsterdam Zuidoost - In de vroege ochtend van maandag 9 mei is rond 05.30 uur de 29-jarige Abderrahim Belhadj, bijgenaamd ‘Appie’, door meerdere schoten om het leven gebracht in de flat Kikkenstein in Amsterdam Zuidoost.

Rond 05.30 uur kreeg de meldkamer via 112 een telefoontje dat iemand harde knallen had gehoord. Politiemensen die naar de locatie gingen troffen daar een zeer ernstig gewonde man aan. Het slachtoffer is nog gereanimeerd, maar ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. Een TGO (Team Grootschalige Opsporing) is een uitgebreid onderzoek gestart en heeft de volgende vragen:

Vragen onderzoeksteam

 

Specifieke getuigen

Daarnaast is het team op zoek naar een aantal specifieke getuigen.

Verder wil het onderzoeksteam sowieso in contact komen met iedereen die informatie heeft over het slachtoffer of iets gezien heeft dat betrekking heeft op de liquidatie van Abderrahim Belhadj.

Informatie kan worden doorgegeven via de Opsporingstiplijn 0800-6070. Anoniem melden kan via 0800-7000. Het Team Nationale Inlichtingen is bereikbaar op 079-345 8999. Bij dit team kan volledig anoniem informatie worden gedeeld.

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Weesp | 112 alarmeringen Weesp | Goedkoop Tanken in Weesp | Supermarkten in Weesp | Weerbericht Weesp