Geldwagen overvallen, getuigen gezocht

dinsdag 27 december 2016

Weesp - Dinsdagochtend 27 december vond er een overval plaats op een geldwagen aan de Buitenveer. De recherche zoekt getuigen.

Rond 10.25 uur parkeerde een geldwagen voor de ING bank aan de Buitenveer. Plotseling kwamen er twee mannen, die hun gezicht bedekt hadden, die het personeel bedreigden met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Met buit renden de twee weg, stapten op een scooter en reden weg in de richting van het centrum.Op de Frans Halsstraat werd kort daarop een scooter teruggevonden. De verdachten stapten over in een donkerkleurige bestelauto/busje en reden weg in de richting van de Rembrandt van Rijnstraat. 

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Heeft u iets gezien van de overval? Heeft u de verdachten kort na de overval zien rijden op een scooter? Heeft u het kenteken van het bestelbusje/auto gezien op de Frans Halsstraat? Heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Neemt u dan contact op met de recherche via 0900-8844 of via dit tipformulier. Daar kunt u ook eventuele foto’s en filmpjes uploaden. Anoniem reageren kan via 0800-7000 of via M-online.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Weesp | 112 alarmeringen Weesp | Goedkoop Tanken in Weesp | Supermarkten in Weesp | Weerbericht Weesp