Weesp | straatinfo

schietpartij politie meldingen

Aanhouding schietincident Meidoornlaan Weesp

schietpartij

Donderdag 26 februari 2009 werd rond 18.00 uur in een woning in Almere een 29-jarige man uit Almere aangehouden die er van wordt verdacht zondag 22 februari bij de Meidoornflat in Weesp een aantal schoten te hebben gelost.

Een bewoonster meldde die zondagavond rond 22.30 uur dat ze knallen had gehoord. Onderzoek van de technische recherche wees uit dat er buiten de flat geschoten was. Een nader onderzoek werd ingesteld door de districtsrecherche Noord. Het spoor leidde al snel naar een 29-jarige man uit Almere. Hij kon donderdag door een arrestatieteam in de woning van een kennis worden aangehouden. Daarbij werden ook het gebruikte vuurwapen en een hoeveelheid munitie in beslag genomen. De man ging die zondag op bezoek bij een bewoner in de Meidoornflat en heeft zeer vermoedelijk niet gericht op iets of iemand geschoten. Wat zijn motief was, wordt onderzocht. De inwoner van Almere wordt vrijdagochtend 27 februari voorgeleid aan de Rechter-commissaris in Amsterdam. Hij wordt onder andere verdacht van het voorhanden hebben van een vuurwapen en munitie.

Soortgelijke berichten

Verdachte schietincident aangehouden
Tiel

Aanhouding na vuurwapenincident
Zwijndrecht

Schietincident
Haarlem

Twee aanhoudingen in onderzoek schietincident
Rotterdam

Twee aanhoudingen voor schietincident in Breda Noord
Breda

Weer arrestatie in onderzoek naar schietincident
Tilburg

Getuigenoproep schietincident
Rotterdam

Schietincident vakantiepark
Ewijk

Aanhouding inbreker
Heiloo

Aanhouding drugsdealen
Zaandam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio