Goed signalement straatrovers Diemen

woensdag 10 mei 2017

Diemen - Op dinsdagmiddag 10 mei heeft een groep jongens een andere jongen van zijn telefoon beroofd. Van de straatrovers heeft de politie een goed signalement. De recherche is op zoek naar getuigen.

Iets na 16.30 uur liep een 16-jarige jongen uit Diemen aan de achterkant van een school op de Schelpenhoek, in de richting van Diemen Centrum. Een groepje van vijf jongens kwam uit tegengestelde richting en bedreigde het slachtoffer. Ze beroofden hem van zijn telefoon en gingen er vervolgens langs het speeltuintje vandoor in de richting van het industrieterrein Verrein Stuart.

Van de groep jongens is een nauwkeurig signalement bekend. De politie hoop dat mensen deze groep aan de hand van het signalement herkennen.Dader 1

Hij heeft een licht getinte huidskleur en is ongeveer 15 jaar oud. Hij heeft een stevig postuur, een vrij groot hoofd en zijn ogen staan ver uit elkaar. Ook heeft hij een brede neus. Hij droeg een olijfgroene jas, met daaronder een zwarte hoodie. Hij had een zwarte trainingsbroek met neongroene accenten aan. De broek is van het merk Nike. Ook de donkergrijze rugzak die hij bij zich had, is van het merk Nike. Het woord Nike staat geschreven in neonblauwe letters.  Hij droeg zwarte schoenen.

Dader 2

Hij is ongeveer 14 of 15 jaar oud en heeft een donker getinte huidskleur. Hij is slank en zijn kin steekt erg naar voren. Hij heeft lange, donkere dreads. Hij droeg een zwart bomberjack, met daaronder een zwart vest van het merk Niketech. Hij had een lichtkleurige spijkerbroek aan, met daaronder zwarte schoenen met een witte zool van het merk Nike Blazerlow. Zijn rugzak was zwart met een blauwe opdruk, ook van het merk Nike.

Dader 3

Dit is een jongen van ongeveer 15 jaar, met een donkere huidskleur en kort zwart haar. Hij was geheel in het zwart gekleed en had een zwarte tas van het merk Adidas bij zich. Op de tas staat een afbeelding van een ijsbeer.

Dader 4

Deze jongen lijkt iets ouder dan de eerste drie, ongeveer 16 jaar oud. Hij is lang, heeft een donkere huidskleur, een breed postuur en zwart krullend haar. Hij droeg een zwarte jas, een grijze broek en zwarte sportschoenen. Hij had een bruine, camouflage rugtas bij zich van het merk Eastpak. Hij maakte een slome indruk.

Dader 5

Ook deze dader is ongeveer 16 jaar oud en heeft een donkere huidskleur. Hij is slank, lang en heeft lange dreads tot op zijn borst. Hij droeg een donkerblauwe pet van het merk Adidas en donkere kleding.

De politie komt graag in contact met getuigen. Mensen die meer kunnen vertellen over de straatrovers en/of hun mogelijke vluchtroute wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: steekpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Weesp | 112 alarmeringen Weesp | Goedkoop Tanken in Weesp | Supermarkten in Weesp | Weerbericht Weesp