Twee mannen na ruzie met vuurwapen achtervolgd en aangehouden

donderdag 17 november 2016

Amsterdam Zuidoost - Na een achtervolging op de A2 tussen zijn twee mannen in de leeftijd van 23 en 25 jaar uit Amsterdam in Breukelen aangehouden. Zij waren weggereden na een ruzie in Amsterdam Zuidoost, waarbij een vuurwapen was getoond.

Rond 13.45 uur kwam bij de meldkamer een melding binnen van een ruzie op het Holendrechtplein. Als de politieagenten ter plaatse komen zijn de ruziënde partijen weg en horen ze dat twee mannen met een auto zijn weggereden. Eén van de mannen zou in het bezit zijn van een vuurwapen.

Op de A2 ontstond een achtervolging waarbij meerdere politievoertuigen betrokken waren. De bestuurder van het gesignaleerde voertuig negeerde de stoptekens. Ter hoogte van Breukelen verliet de bewuste auto de snelweg. Op een gegeven moment gooit een van de inzittenden een vuurwapen uit de auto en besluiten de agenten de auto klem te rijden. Hierbij is geen schade ontstaan.

De beide inzittenden zijn aangehouden en het vuurwapen is veilig gesteld. Het vuurwapen en de auto zijn in beslag genomen. De politie stelt een nader onderzoek in naar de rollen van de aangehouden verdachten.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Weesp | 112 alarmeringen Weesp | Goedkoop Tanken in Weesp | Supermarkten in Weesp | Weerbericht Weesp